DRAMA MELAYU TEDUHAN KASIH EPISOD AKHIR

Dalam satu temuramah pada , beliau mengakui kerjaya sebagai penyanyi dianggap paling memalukan buat dirinya. Beliau kembali ke filem pada selepas dua tahun, Nabila membawakan semula peranannya sebagai Tasya dalam filem Jalan Kembali: Ryzal menyesali perbuatannya kepada Iffa dan telah mendapat balasan atas perbuatannya dulu. Ihsan pula akan sakit tenat pada episod akhir. Faizal berkata mengenai pemilihan Nabila sebagai pasangannya dalam muzik video “Ragaman”: Related PostsOla bola yang meruntun jiwa1 comment: Beliau juga muncul dalam muzik video lagu ” Ragaman ” nyanyian Faizal Tahir. Add Comment Teman lelaki upahan:

Faizal berkata mengenai pemilihan Nabila sebagai pasangannya dalam muzik video “Ragaman”: Nabila Huda binti Suhaimi lahir 2 Disember atau lebih dikenali sebagai Nabila Huda ialah seorang pelakon wanita Malaysia. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Ruang nama Rencana Perbincangan. Dicapai 1 Januari Peranan di layar lebar tiba pada , Nabila berlakon dalam filem sulungnya, filem komedi muzikal arahan Mamat Khalid , Rock yang dibintangi oleh Que Haidar , Khir Rahman dan Soffi Jikan di mana beliau memegang watak sebagai Nurfarzana Foxy Lady. Rashid , dalam filem ini, beliau memegang watak sebagai Soraya, filem mengisahkan tentang kehidupan sebuah pasangan iaitu Soraya lakonan beliau dan Kamil dilakonkan oleh Fizz Fairuz yang telah membuat perjanjian berdarah dengan kuasa kejahatan demi mendapatkan kesenangan hidup. Impak Maksima the Series.

Apabila dia berpindah ke hostel kolejnya, rakan-rakannya mula mengalami gangguan yang sama. Nabila menyatakan rasa terharu dan terkejut dalam satu laporan media apabila melihat watak Maria lakonannya dalam Munafik, dimuatkan dalam Munafik 2 arahan Syamsul Yusof selepas menonton filem itu di pawagam.

Drama dibawah terbitan Suhan Movies.

Julia Slot Akasia Episod Akhir

Beliau kembali ke filem pada selepas dua tahun, Nabila membawakan semula peranannya sebagai Tasya dalam filem Jalan Kembali: Dicapai 1 Disember Dalam kebahagiaan yang baru hendak dikecapi, sekali lagi Ayu datang untuk meruntuhkan kebahagiaan Iffa.

  NADHASWARAM EPISODE 1142

Pada tahun juga, beliau berlakon dalam draam Ibu bersama Hamidah Wahab.

Bagaimanapun, saya berasa terharu kerana Syamsul ingat juga pada saya,”. Mereka kemudiannya hidup dengan serba mewah hasil daripada perjanjian itu.

Nabila Huda – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Gangster karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila memegang watak sebagai Shameen. Dicapai 9 September Bohsia 2 sarat mesej”.

Peranan di layar lebar tiba padaNabila berlakon dalam filem sulungnya, filem komedi muzikal arahan Mamat KhalidRock yang dibintangi oleh Que HaidarKhir Rahman dan Soffi Jikan di mana beliau memegang watak sebagai Nurfarzana Foxy Lady.

Nabila Huda binti Suhaimi lahir 2 Disember atau lebih dikenali sebagai Nabila Huda ialah seorang pelakon wanita Malaysia.

Episodd 1 September Absolute Poker Scandal Wikipedia 30 Jan Aurora kemudiannya dibebaskan lebih awal dari waktu ditetapkan kerana berkelakuan baik. Dicapai 1 Januari Dicapai 19 Jun Ahad, 18 Mei Tips Bercuti ke Phuket Slot akasia terbaru akan datang: Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

Nabila berkahwin sebanyak dua kali. Beliau turut menerima pencalonan bagi kategori Aktres Terbaik Filem di Anugerah Skrin menerusi filem sama.

Nabila Huda

Dicapai 21 Oktober Add Comment Teman lelaki upahan: Dicapai 25 April Pada 25 DisemberNabila telah sah bergelar isteri sekali lagi buat kali kedua kepada Mohd Izwan Johar seorang tauke kafe hipster.

Jalan Kembali dan Gamatisme Nabila merupakan salah seorang pelakon yang menjayakan drama online KL Gangster: Drama 24 episod ini dibarisi pelakon-pelakon handalan seperti Izreen Azminda, Amar Baharin. Poker room fightsdrama tv3 pukul 7 sekarang Ewahewah, nak tayang drama slot akasia TV3 pula kat sini? Dicapai 11 November Drama bersiri terbaru di slot Akasia TV3 berjudul ‘Istikharah Cinta’ dijangka akan disiarkan akhir tahun ini ataupun kasib tahun hadapan.

  WATCH BONES S7E1 ONLINE FREE

Dicapai 6 Oktober Beliau merupakan anak sulung kepada penyanyi rock terkenal dan vokalis kumpulan SearchSuhaimi Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Amy Search.

Dicapai 16 April Home; Drama; Movie; Music; Categories. Suatu hari, Iffa pergi ke klinik selepas mengalami pening kepala mslayu mual. Padabeliau berlakon bersama Pekin Ibrahim dan pelakon kanak-kanak yang sedang meningkat naik, Puteri Balqis dalam siri drama waktu perdana TV3Balqis. Dicapai pada 28 September Rashiddalam filem ini, beliau memegang watak sebagai Soraya, filem mengisahkan tentang kehidupan sebuah pasangan iaitu Soraya lakonan beliau dan Kamil dilakonkan oleh Fizz Fairuz yang telah membuat perjanjian berdarah dengan kuasa kejahatan demi mendapatkan kesenangan hidup.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Pada Oktoberbeliau dikejarkan ke hospital akibat kesakitan pada bahagian pangkal peha ketika menjalani penggambaran Dendam Aurora.

Sepanjang kerjayanya, Nabila telah menerima pelbagai anugerah dan pencalonan di epsod kerjayanya sebagai pelakon.

Author: admin